25.8.2013

Ilmainen unelmakone

Pari päivää olen sulatellut sokerinhuuruista ajatusta ilmaisesta Kitchen Aid Artisan -yleiskoneesta, jolla on hintaa kaupassa noin 600 euroa. Olen pitkään haaveillut tuollaisesta koneesta.


Kenties olet nähnyt postaukseni Herkullisin pehmisannos on itse tuunattu, jossa kerroin muokanneeni vaniljapehmiksen lattekahvin makuiseksi. Jäätelöherkku syötiin itse tekemäni tuoreen mustaherukkasoseen ja wiener nougat -rouheen kera. Lähetin annoksesta kuvan kilpailuun, jossa kuului tuunata Arlan tee-se-itse pehmytjäätelö.
 
Arla nosti jätskiannokseni TOP 4 -tuunausten joukkoon omilla nettisivuillaan (täällä) ja Facebookissa annos pääsi mukaan kolmen kuvan kollaasiin, mikä on riemastuttanut minua hyvin paljon. Mutta mitä vielä?! Pari päivää sitten sain Arlalta viestin, jossa kerrottiin, että olen voittanut yleiskoneen ikiomakseni! Saisin jopa valita koneen värin. Päädyin valitsemaan valkoisen masiinan, vaikka toinen toistaan herkullisemmat värit, kuten yllä näkyvä hento vaaleanpunainen, olivat houkuttelevia. Ajattelin valkoisen kestävän parhaiten aikaa eri sisustuksissa tulevina vuosina, sillä noin upea kone saa taatusti olla näkyvillä työtasolla, jolloin sitä tulee helpoimmin käytettyäkin, koska koneella on painoa reilu 11 kiloa. Niin raskasta konetta ei edes viitsi nostella esiin kaapin perukoilta kovin usein ja kyllä, aion käyttää tätä masiinaa usein! Täällä on hyvin onnellinen nainen!
 
Kävi myös niin, että lähiaikoina minun on lunastettava lupaukseni töissä ja tarjottava omalle työtiimille kisan jätskiannokset. Kerroin töissä kilpailusta ja lupasin hetken mielijohteesta, että mahdollisen voiton osuessa kohdalle tarjoan heille samantapaiset pehmisannokset. Tiimistä yksi ei juo kahvia, joten kuinkahan hän pitää laten makuisesta jäätelöstäkään? Toinen ei pidä mustaherukasta. Mielenkiintoista!
 

4 kommenttia:

 1. Woooow, onnittelut upeasta voitosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä onnesta ymmyrkäisenä! Jokin tasohiomakone tvm. ei olisi saanut aikaan näin suurta iloa :)

   Poista
 2. Oi että, aivan käsittämättömän mahtava juttu! Onnea kovasti toivottaa hän ja jää haaveilemaan ehkä joskus omistamastaan Kitchen Aidista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos-kiitos! Unelmat ovat jotain, mitä odottaa ja onneksi toisinaan ne toteutuvat. Pidetään peukkuja sinunkin Kitchen Aidille!

   Poista

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...