8.8.2013

Kukkia ja risu


kukkalaatikko
 
Syyskukiksi mieltämäni krysanteemit muuttivat muutama päivä sitten terassillemme. Edesmennyt isäni teki ensimmäiseen omaan (pankin lainaamaan) kotiini tupaantuliaislahjaksi kukkalaatikot, joihin krystanteemitkin päätyivät. Kestopuiset laatikot ovat säilyneet vuosikausia säässä kuin säässä kauniisti harmaantuen.
 
Kuvassa näkyvä pöytä löytyi tontillamme olleesta leikkimökin kokoisesta vanhasta rakennuksesta. Sudin ennestään valkoiseen pöytään uuden kerroksen maalia, ja saimme siitä oikein soman pöydän.
 

Toisella puolella taloa nököttää vasta talteen poimimani risu. Se on kuin kokonainen pieni puu, jonka näillä näkymin siirrän jouluksi sisälle ja siihen ripustan koristeita, ehkä valotkin, mutta parhaimmillaan se saattaa olla vain muutaman toisiinsa sopivan koristeen kanssa. Tahtoisin löytää oksalle jostain suuren, tukevan lasipullon. Näet koristellun risun varmasti aikanaan täällä blogissa. 
 
oksa
 
Nyt on otollinen aika etsiä luonnosta materiaalia joulupuuhiin. Vielä on lämmin, eikä tarvitse tarpoa lumihangessa, joten kävyt sun muut löytyvät helposti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...