5.8.2013

Mussukat esittäytyvät


 

Pojat ovat jääneet vielä esittelemättä, joten on jo aika kertoa kisujen nimet. Ensimmäisen kuvan kissa on Pihka. Nimi tulee siitä, kun se kotiutui meille yhtä nopeasti kuin pihka tarttuu osumaansa. Se myös näyttää itse pihkaan osuneelta. Alemman kuvan kisu on nimeltään Laku. Jostain makustellen nimi sille tupsahti.

Pihka rakastaa piiloja. Tänä aamunakin se jo pujahti vaatehyllylle, kun olin valitsemassa itselleni housuja. Se ehti jäädä myös jumiin keittiön roskislaatikostoon, kun en huomannut sen (jälleen kerran) pujahtaneen sinne. Pian laatikosta kuului "koputusta". Pihkan pitää päästä tutkimaan myös kaikki kassit, mikä puolestaan innostaa Lakua hyppäämään kassin päälle. Pihka on todellinen sylikissa.

Laku on innokas pelaamaan palloa. Kun Pihka murisee ruuan vuoksi "älä sä vaan koske mun ruokaan", Laku murisee pallon perään. Usein Laku kulkee pallo suussaan, jos se haluaa varmistaa, ettei toinen sitä nappaa. Laku on ketterä liikkeissään ja hyppii ulkona gasellimaisesti esteiden yli. Laku pitää siisteydestään hyvää huolta ja tarkkailee kaikkea kovin viisaan näköisenä.

Kumpikin kissa on aivan ihana mussukka. Ne ovat koko perheen lemmikit, ja niistä on tulleet hyvät kaverukset myös toisilleen.

Otin nuo kuvat lauantain ilta-auringossa. Vaikka ulkona alkaa näyttää jo syksyiseltä, onneksi viikonloppu oli mitä kesäisin. Ihanan lämpimän ja aurinkoisen sään soisi jatkuvan pitkälle syksyyn.

*

Jos haluat nähdä, mitä ja miksi posti tänään kotiini toi, kurkkaa blogin Facebook-sivulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...