11.7.2013

Kirpparilöytöjä: mustavalkoinen ruukku

Olen kirjoittanut kirppislöydöistä kerran aiemmin postauksessa Kirpparilöytöjä: yksi hitti ja yksi huti. Sitä on tultu lukemaan useita kertoja Googlesta hakusanalla kirpparilöytöjä tai muuta vastaavaa. Joko mainio blogi nimeltä Paskat kirppislöydöt kiinnostui hutiostoksestani tai kirpparilöydöt kiinnostavat muutenkin.

Mukavat kirpparilöydöt kiinnostavat ainakin minua. Lisäksi on todella hauskaa seurata omien tavaroiden menekkiä myös myyjän näkökulmasta. Minulla oli juuri itsepalvelukirpparilta pöytä, kuten kahtena edelliskesänä. Yritän hinnoitella tavarat niin, että ne menevät, en rahaa tienatakseni. Tarkoitushan on saada tavara kiertoon. Pidän vikkelää pöydän tyhjenemistä tavallaan mittarina hinnoittelun onnistumisesta sen ohella, että kirppiksen itsensä on oltava tarpeeksi houkutteleva, jotta ihmiset käyvät siellä. Edullisista hinnoista huolimatta rahaa kertyi mukavasti.

Kuvissa näkyy yksi itseäni ilahduttava kirppislöytö lisää, tuo mustavalkoinen ruukku. Löysin sen vastikään, kun kävin päivittäin kirppiksellä järjestelemässä omaa pöytää ja viemässä uutta myytävää. Ruukku on ehtinyt näkyä jo blogissa, kun kerroin D&D:n omista Facebook-sivuista (täällä). Nyt vain pitäisi käväistä kukkaostoksilla. Pieni Aloe vera voisi olla soma. Laitoin aluksi ruukkuun pari saniaisen vartta. Niiden kärvistyttyä ruukkuun jäi vielä vesi ja niin siitä sattumalta tuli kissanpennuille mieluinen juoma-astia. Hassut. Ilmeisesti on mukavampaa juoda ruukusta kuin nimenomaan kisuille laitetusta juomapaikasta. Olen heltynyt vaihtamaan ruukkuun tuoretta vettä.

Kirppikseltä ovat myös kolme mustavalkoista keraamista koristepalloa, jotka näkyvät postauksessa: 2 X 1. päivä. Ne löysin viime kesänä. Nyt täytyisi löytää uusi ruokalautanen viime yönä hajonneen tilalle, kun kissaipanat harjoittelivat työtasolle hyppimistä.

 Mallikissa: Laku

Kirpparilöydöistä tullee jatkossakin postauksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...