15.7.2013

Keittiö

Tässä on muutama kuva keittiöstämme tänään. Kuvissa huomiota saa erityisesti saareke, joka on kiinni olohuoneen puolella olevassa takan palomuurissa. Takkaa puolestaan voi hyvin sanoa kodin keskipisteeksi, sillä se on lähestulkoon keskellä keittiön ja olohuoneen rajaavaa lattiapintaa, mutta myös koko taloa.

saareke

Saarekkeen toinen puoli on korkeampi, koska en halunnut tiskialtaan näkyvän keittiöön ja olohuoneeseen tultaessa. Samasta syystä hana on matala. Halusin tiskialtaan kuitenkin saarekkeeseen, koska sieltä allas näkyy mahdollisimman vähän muihin tiloihin. Allasta ei näe ruokapöydästä, eikä olohuoneesta. Se näkyy lähinnä, kun altaalla häärii. Halusin altaan mahdollisimman piiloon, koska sen ympäristö näyttää mielestäni herkästi sotkuiselta. Olen tyytyväinen ratkaisuun.

saareke

saareke

saareke

Saareke on kiinni takan palomuurissa. Muurissa oli aiemmin pienenpieni kaappi, mutta jätimme sen keväällä pois, kun palomuurin halkeillutta pintaa siistittiin. Kaapissa oli aiemmin kahvitarvikkeet. Tasaiseksi käsitelty muuri on maalattu hohkakivi-nimisellä sävyllä. Muuri kaipaa taulua tai vastaavaa, mutta en ole hennonut porata reikiä. Pitänee laittaa vain jotain kevyttä, kuten juliste, joka pysyy teipeillä kiinni.

saareke
 
Säilytän suodatinpusseja ja kahvimittaa pöydällä pussukassa. Lisäksi siellä on Pauligin kahvikoneen espressonappuloita.  Myös vesikannu on aina pöydällä, sitä käytetään aina kahviveden mittaamiseen ja tarvittaessa ruokaillessa.

 
Saarekkeen toisessa päädyssä on lehtien kierrätystynnyri.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...