29.7.2013

Uusia viiksiä

Kuinka mahtavaa onkaan palata töihin lomalta, kun ystävä on keitellyt valmiiksi aamukahvit ja on vastassa matkatuliaisten kanssa!? Kohta kotona -blogin Neela muisti minua tänään tällä kivalla, viiksekkäällä teipillä. Kyllä ihanat työkaverit on niin upea asia.

Postauksen lopussa on muutakin viiksekästä ja pääset lukemaan Neelan blogista, mitä kaikkea hän löysi Kööpenhaminasta, ellet ole jo lukenut.


 
Lapsuudessani suojasin polkupyörän satulaa vesisateelta kietomalla muovikassin päälle. Sulloin kassin ajon ajaksi ja kuivalla säällä satulan alle. Karmea näky, mutta mieluummin kassi kuin märkä takapuoli. Piditkö sinäkin muovikassia vai olitko keksinyt jotain nätimpää?
 
Riemastuin löytäessäni tänä kesänä Tigerista näin makean satulansuojan. Kyllä tuollaisen mieluummin kiskoo satulan päälle kuin tyhjän ruokakassin. Ostin myös toisen suojuksen, jossa on vaaleanpunaisella pohjalla punaisia sydämiä. Mitäs pidät?
 
viikset
 
Oletko jo lukenut, mitä Neela löysi Kööpenhaminasta? Voit jatkaa postaukseen täältä.

2 kommenttia:

  1. tää oli hauska postaus, kiva että tykkäsit teipistä. on helppo tuoda pieniä tuliaisia kun jostain tavarasta tulee heti joku tyyppi mieleen. :) ja riemastuttava tuo satulansuoja!

    sulle on haaste mun blogissa: http://kohtakotona.blogspot.fi/2013/07/5-x-haaste.html.

    VastaaPoista

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...