30.7.2013

Mun maun mukaan sisustusta Ellokselta

Eilen kotiin tulleessa Elloksen esitteessä näkyi monenlaista kaunista sisustusrintamalla, joten päädyin tänään hieman pläräämään Elloksen nettisivuja ja valitsin puolivakavissani muutamia sisustussuosikkejani.
 
 
 1. Hellyyttävä Daisey-tyynynpäällinen voisi majoittua meillä olohuoneen sohvalle tai makuuhuoneeseen. Kokoa päällisellä on reilusti 50 x 50 cm. 
 2. Kirjoituspöydän valaisin, maalattua metallia, kävisi työhuoneen mustalle pöydälle.
 3. Kaksi lasipulloa vaikkapa kukille, risuille tai juomalle sijoituspaikkana milloin missäkin.
 4. ROPE-lyhty hämäriin syys- ja talvi-iltoihin. Narut ovat kiva yksityiskohta. Lähes vastaavan voisi tehdä tuunaamalla lasipurkin.
 5. Betoniruukku. Hauskaa, kun ruukku näyttää vedestä turvonneelta pahvilaatikolta.
 6. Ykkössuosikkini: metallikori pehmoleluille, puuhaloille, viltille ja vaikka mille. Tämäntapaisia koreja näyttää olevan monen yrityksen valikoimissa tällä hetkellä ja hintahaarukka on leveä.
Viikon tarjouksena Elloksella on - 20 % kaikista pussilakanoista. Oma suosikkini on
Daisey-pussilakanasetti (25,50 €), jonka kuva on alla vasemmalla. Tanskalainen By Nord taisi olla tämäntapaisten mustavalkoisten eläinkuosisten petivaatteiden pioneeri viime vuosina. Ainakin itse havahduin ihanuuksiin aikanaan Deerin nähdessäni. Jos tiedät jonkun ehtineen jo ennen sitä, olisi kiva kuulla.
Kaikki yllä olevat tavarat olisivat mieluisia omaan kotiini. Myös tumma, suuri harlekiinikuvioinen villamatto oli ihana. Tuskin kuitenkaan ostan tätä kaikkea, en välttämättä yhtäkään. Ei kaikkea vähän kivalta näyttävää kannata ja voi aina ostaa. H&M:n kuvastokin tuli tänään. Hauskaa perinteistä syksyn enteilyä nuo katalogit!
 
Elloksen valikoimissa näyttää olevan useita tapetteja, ja aika kiva valikoima olikin. En muista aiemmin nähneeni tapetteja Elloksella. Olikohan tapetteja jo aiemminkin myytävänä?
 
Valkoinen Harmaja -blogista voit lukea Elloksen Neon Retro -trendistä ja siellä on arvontakin meneillään, tästä pääset sinne

Kuvat: Ellos ja Deer-pussilakanan kuva: Designbox

2 kommenttia:

 1. Heipsan! Oikein hätkähdin tuota Elloksen lammastyynyä, kun on niin presiis samanlainen by Nordin sheep-tyynyn kanssa. Ihan kiva, että ideat kiertää ja meille epäkroisoksille (tarkoitan tällä itseäni ;)) ja massoille tehdään omat versiot, mutta silti... Saattaisi vähän harmituttaa, jos omistaisin tuon sheepin ;) Rakastuin by Nordin eläintuotteisiin silloin kun tulivat markkinoille ja viimein viime keväänä sain syyn hankkia meidän nuorelle miehelle susi-pussilakanan. Se on ihanan pehmeä ja laadukas, printistä puhumattakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips!! Kiva kuulla sinusta!

   Elloksen vuodevaatteiden esikuva oli ilmeinen ja olin "huvittunut", kun petivaatteet oli kuvattu täysin identtisesti, mutta en muistanut, että By Nordilla oli ehditty ensin käyttää jopa samaa eläinlajia, lammasta. On kyllä hyvin samanlainen kuva. Ymmärrän kyllä, että yritykset pyrkivät hyötymään trendeistä, mutta kannatan soveltamista, en matkimista kopioimalla. Esim. eri eläimien kuvaamisen mieltäisin pyrkimykseksi soveltaa.

   Veikkaan, että moni Sheepin omistaja saattaa olla edelleen tyytyväinen omaan tyynyynsä. Onhan se alkuperäinen, ja kun kuvaa tarkemmin katsoo, "aito" lammas erottuu ainakin sillä, että pää on hieman viistossa. Luulisin myös, että moni Elloksen Daiseyn hankkiva ei tiedä taustaa eli ei tietoisesti ole ostamassa By Nordin kaltaisia tuotteita.

   Sheepin kuvaa etsiessäni tuli vastaan Ram-tyyny. Aivan ihana, tahtoisin sellaisen.

   Nuorella miehellä on kyllä komea ja ihana pussilakana! Kyllä kelpaa :)

   Poista

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...