Viiden vohvelin annos
3 kananmunaa
2 dl kermaviiliä
2 dl puolikarkeaa spelttijauhoa
(tarvittaessa hieman maitoa tai vettä)
Valmistus
1. Laita vohvelirauta lämpenemään.
2. Sekoita vispilällä kaikki ainekset. Taikinasta tulee paksua. Jos se häiritsee, voit lisätä hieman vettä tai maitoa.
3. Paista vohvelit. Voit halutessasi lisätä raudalle hitusen voita ennen jokaisen vohvelin paistamista.
Tarjoilusuositus
Nauti vohvelisi heti lämpimänä esimerkiksi jäätelön tai kermavaahdon sekä tuoreiden marjojen tai hillon kera tai kuten minä tein, lemon curdin ja makean kermavaahdon kera.
Mikäli ajatus suolaisesta miellyttää enemmän, voit aivan hyvin nauttia vohvelisi suolaisten lisukkeiden kanssa, koska taikina ei ole makeutettu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiva, kun kirjoitit!