9.6.2013

Askartelukirjoja sadepäivän varalle

Selailin askartelukirjoja. Saattaahan olla, että tänä kesänä jonain päivänä sataa, jolloin olisi mitä parhain aika puuhastella sisällä. Istuskelin terassilla ja korkkasin uuden vesipullon käyttöön. Kamera oli tietysti mukana, sillä kuvaaminen on osa hauskuutta.

 
 
Tilkuista vai paperista... Nämä kirjat kansista alkaen henkivät hyvää tuulta. Lapsen huoneeseen voisi laittaa tuollaisia Paperiaskartelun aarteita -kirjan värikkäitä lintupönttöjä. Seuraksi sopisi Kajsan iloiset tilkut -kirjan ohjeiden mukaan tehtyjä pehmoisia, kankaisia lintuja. Ne voisivat roikkua vaikka maalatussa puunoksassa, joka on kiinnitetty kattoon. Sitten vielä seinälle iloinen taulu niin kuin tuossa kuvassa, herttainen punainen mökki pyykkinaruineen.

 
Täytyypä testata ainakin alla näkyvää lahjapussin ohjetta. Minulla olisi talon rakentamisen ajalta ylimääräiseksi jäänyttä tapettia ja ihan vain paketointitarkoitukseen olen ostanutkin yhden tapettirullan alelaarista.
 
Talvella tein silkkipaperista hentoakin hennompia pikkupusseja, niin hentoja, että ei niissä mitään kantaa voi, mutta väliaikaiseksi ruukun suojaksi pussi on aika mainio. Taittelin paperia pienen pahvilaatikon ympärille aivan kuin olisin paketoinut sitä, teippiä tarpeeksi päälle ja pussi paketista ulos ennen kuin toinen pääty oli kiinni. Lopuksi käänsin reunat kaksinkerroin.


 
 
Olen kovin, kovin tyytyväinen tähän vesipulloon.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...