16.11.2013

Silmäniloa hämärään marraskuuhun

Ruokakaupassa on yleensä myytävänä edullisia ruusuja ja vaihtelevasti muita kukkalajikkeita, mutta on vähän arpapeliä, kuinka hyvin kukat kestävät verrattuna floristin huolella vaalimiin leikkokukkiin. Tällä viikolla lähikaupassa oli poikkeuksellisen halpoja kimppuja: kymmenen ruusua maksoi 2,5 euroa, samoin krysanteemikimppu.


Hinnan houkuttelemana valitsin 10 punaista, 10 vaaleanpunaista ja valko-vihreän krysanteemikimpun ja kokosin ne maljakkoon (anteeksi, lasipurkkiin) yhdeksi suureksi kimpuksi. Olen oikein tyytyväinen 7,5 euroa maksaneeseen asetelmaan. Kuvat napsin toissailtana, mutta kukat voivat edelleen oikein hyvin ja ruusut ovat jopa auenneet kauniisti.
Nappasin toissailtana kuvia myös keittiön saarekkeen päällä tällä hetkellä olevista turhakkeista, joiden ainoa tehtävä on tuoda iloa silmälle. Siinä ovat vasta meille kotiutuneet lehtikuusen oksatkin, joista kirjoittelin Käpy on katsojan silmissä ja taustalla näkyvät parimetriset risut talvivaloineen. Ne näkyvät paremmin postauksessani Talvitunnelmaa sisälle. Nyt lähden katsomaan, onnistuinko valamaan betonikukkaruukun ja betonikynttilänjalkoja. Niiden pitäisi olla jo kuivia.


4 kommenttia:

 1. Kauniin kimpun sait pikkurahalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! On se vaan jotenkin paljon hauskempaa saada jotain pikkurahalla kuin kalliilla :)

   Poista
 2. onpa kaunis tuo "turhakeasetelma"! :) heitin sinulle haasteen, käyhän kurkkimassa: http://kohtakotona.blogspot.fi/2013/11/arjen-luksusta-haaste_23.html.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, elämässä pitää kai olla jonkin verran turhakkeita. Täytyypä käydä lukemassa, mitä haastat, mutta nyt kiiruhdan bloggaripäivään! :) Valmistauduin aamulla sillä muistikuvalla, että olisi pitänyt lähteä jo tunti sitten, mikä olikin liian aikaisin, niin löytyi kivasti aikaa kirjoittaa uusin postaus ennen lähtöä. Hali!

   Poista

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...