3.11.2013

Uashmama


luumuja

Viikonloppuaamuni alkavat tyypillisesti piiiitkällä kahvilla ja Hesarin lukemisella. Lehtimiehet ovat saaneet viettää eilen pyhäinpäivää, joten lukemisen sijaan ehdinkin tehdä jotain aivan muuta. Sytyttelin tuikkuja ja samalla kuvasin ihanat italialaiset Uashmaman pestävät paperipussit.

Uashmama
 
Valkoisessa pussukassa säilytän tuoksuttomia tuikkuja. Vaikka rakastankin Partyliten tuoksukynttilöitä niiden monipuolisten tuoksujen vuoksi ja etenkin siksi, että nenäni ei mene niiden ainesosista tukkoon, en halua kotiini ylitsepursuavaa tuoksumerta. Siksi kerrallaan tuoksua saa levittää yksi kynttilä ja kaikki muut palavat kynttilät ovat tuoksuttomia. Onneksi myös Tine K Homen kynttilöiden tuoksut ovat nenälleni sopivia. Kynttilöille on kuitenkin mietittävä jokin muu säilytyspaikka, sillä tahtoisin siirtää huonekuusen valkoiseen pussiin näin joulun alla. Yksi vaihtoehto on tietysti hankkia uusi samankokoinen pussi.

Harmaaseen pikkupussiin on päätynyt esille vaihtelevasti erilaisia hedelmiä ja kasveja. Varsinkin luumut ja punasipulit ovat kauniit harmaassa pussissa.
 
Uashmama

pestävä paperipussi
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...