4.5.2014

HerkkuLeivonta ja Kauneimmat Askartelut

Kauppojen lehtihyllyille ilmestyy ensi viikolla uutuus kaikille jauhopeukaloille! HerkkuLeivonta -lehden kaikkien aikojen ensimmäinen numero ilmestyy 6.5. ja minulla on suuri ilo ja kunnia saada olla mukana lehden tekemisessä. On aivan upeaa suunnitella reseptejä, leipoa ja ottaa niistä itse valokuvat leivontalehteen. Olen jo selannut lehden ensimmäisen numeron useita kertoja läpi ja voin kertoa, että lehti on täynnä toinen toistaan herkullisempia ohjeita!
 
HerkkuLeivonta -lehden ensimmäisen numeron kansi
 
HerkkuLeivonta on Kolmiokirjan lehti. Kolmiokirja julkaisee muun muassa Kauneimmat Käsityöt ja Kauneimmat Askartelut -lehtiä. Minun kätteni jälki näkyy myös Kauneimmat Askartelut -lehdissä, josta alempana on näkyvissä viimeisimmän numeron kansi. Myös tämä lehti on uutuus. Se on ilmestynyt vasta kaksi kertaa, ellei joulunumeroa lasketa mukaan.

Jos leipominen ja/tai askartelu on lähellä sydäntäsi, suosittelen lämpimästi tutustumaan näihin lehtiin. Kummassakin lehdessä on runsaasti mainioita ohjeita sellaisenaan käytettäväksi tai inspiraation lähteeksi.
 
Miss Etoile
 
Kuvien leivontarvikkeet ovat yhteistyössä Vispilänkaupasta.

Miss Etoile
 
Kesäinen askartelulehti, jossa on ihania ideoita etenkin kesän juhliin.
 
Kauneimmat Kesä Askartelut -lehti

2 kommenttia:

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...