Ensimmäiseksi valmistelin suklaamansikat. Sulatin Fazerin keskitummaa (47 %) suklaata matalalla lämmöllä mikrossa pariin otteeseen sekoitellen ja jäähdytellen, jotta suklaa temperoituisi. Dippasin jääkaappikylmät mansikat suklaaseen ja laitoin mansikat vielä viileään niin, että suklaa olisi varmasti rapsakkaa ja sisältö raikasta makeaa. Silloin herkku on kuin maailman paras suklaakonvehti.
Loput brunssista oli mansikoitakin helpompaa, sillä tein croisantit valmiista taikinasta, lämmitin uunissa karjalanpiirakat ja prinssinakit, valmistin pressokahvia sekä nostelin pöytään valmista syötävää: Krapin palvattua häränpaistia ja kesäkurpitsa-omenahilloketta, mysliä ja maustamatonta jogurttia, vadelmahilloa, vaniljatäytekeksejä sekä pikkudonitseja. Alkumaljoina siemailimme Rosé Pommacia.
Haukaa vappua ja ihanaa toukokuuta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiva, kun kirjoitit!