1.9.2013

Syömäkelvotonta karkkia

Käväisin Käsityökortteliksi nimetyillä käsityöyrittäjien markkinoilla. Olihan siellä vaikka mitä upeaa itse tehtyä, mutta poikkeuksellisesti omaan haaviini tarttui muuta kuin sisustustavaraa.

 
Pisimmäksi aikaa jäin jumittamaan Elvari korujen katokseen. En suinkaan ollut ainoa jumittaja. Oman kierrokseni aikana juuri tämä paikka oli se, joka veti puoleensa naisvaltaista väkeä lapsesta aikuiseen kuin kärpäspaperi.

 
Päädyin ostamaan kaulanauhan, jossa on pikkuriikkinen karkkipurkki, ja salmiakkikorvakorut. Nähtäväksi jää, omivatko lapset ne käyttöönsä vai pidänkö niitä itsekin.

 
 
Elvarilla näyttää olevan nettikauppa, jos haluat vilkuilla, mitä muuta makeaa valikoimaan kuuluu. Kaupassa näyttää olevan äijäosastokin. Kaupan sivut ovat täällä. Äijistä puheen ollen ostin markkinoilta itselleni viiksipinnit. Ne on tehnyt Royal B*tch Craft Shop. Lisäys 1.9. klo 15.45: Silläkin on nettikauppa. Tuli etsittyä, kun Instagramissa joku vierailta mailta kyseli tuosta viiksikuvastani, mistä sellaisia saa. Kauppa on täällä. Sähköpostitse puolestaan sain tietää yritystä pitävältä Erjalta, että pinniviikset kokivat ensiesiintymisensä juuri eilisillä markkinoilla, ja nettikauppaan niitä tulee myyntiin tänään.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...