22.9.2013

Perunalaatikko

Sain hiljattain sukulaiseni tekemän puulaatikon, jossa hän säilytti itse kasvattamiaan perunoita. Kippasin eilen laatikon keskelle olkkaria ja laitoin päälle pari lempituoksukynttilää palamaan. Siinä se saa ainakin jonkun tovin olla.

puulaatikko
 
 

Idea laatikon käyttötarkoitukseksi tuli All you need is white -blogin jutusta, jossa Satu esitteli lainaamissaan inspiraatiokuvissa parveketta, joka oli aivan ihanasti sisustettu (tai ulkoistettu) (täällä).

2 kommenttia:

 1. Moikka S :) perustit blogin, josta joskus taannoin oli puhettakin. Kiva juttu! Kaunis asetelma. Mistä tuonpeuranpää tuikkukippo on hankittu, jos saan kysyä? Hauskaa syksyn jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tarja!

   Juu, niin siitä oli kesän kynnyksellä puhetta, kun taisin juuri niillä näppäimillä hakea sopivaa, vapaata blogin ja sähköpostin osoitetta. Tänne syksyyn asti ensiaskeleet ovat haparoiden kantaneet ja matkalla on ollut hirmuisen hauskaa!

   Peurakippo on pienestä kukkakaupasta läheltäni. Kippo oli viimeinen lajiaan, kun sen näin, mutta voisin käydä kysymässä omistajalta, mahtaako hän muistaa, mistä kippo on peräisin. Hän mielellään kertoo etenkin kukista kaikenlaista taustaa, mutta kippoa ostaessani miekkonen ei ollut itse paikalla, joten sillä kertaa taustat jäi kuulematta. Palaan asiaan, jos voin kertoa enemmän.

   Hauskaa syksyn jatkoa sinullekin! :)

   Poista

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...