30.9.2013

Sitruunainen haaste

Heitin Marenkia, marenkia! -blogille haasteen kokeilla eilen postaamaani sitruunajuustokakkua kupissa -reseptiä ja pyysin jotain leipomishaastetta hänen reseptivalikoimastaan. Hän kirjoitti pysyvänsä sitruunoiden maailmassa ja sain tehtäväkseni sitruunakakun. Kakku on nyt testattu. Kotoa löytyi valmiiksi kaikkea muuta paitsi sitruunoita, jotka sattumoisin hupenivat vähiin juuri eilen.


Kakusta tuli mitä sitruunaisin, minkä varmisti kaksi kookasta sitruunaa. Leivonnainen oli yhtä aikaa mukavan makea ja kirpsakka, ja itse tehty sitruunasiirappi toi maun ohella kakkuun mukavasti kosteutta. Partyliten vanilja-sitruunan tuoksuiset kynttilät viimeistelivät iltaan sopivan tunnelman.


Suosittelen lämpimästi tätä kakkua kaikille sitruunan ystäville. Resepti löytyy Marenkia, marenkia! -blogin postauksessa Sitruunakakku. Kiitos haasteesta! Oli ilo kokeilla tätä kakkua!

2 kommenttia:

  1. Kiva, että sitruunakakku maistui! :) Palaan omaan osuuteeni haasteesta piakkoin.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilisen jäljiltä oli niin reippaasti vielä sitruunainto päällä, että teki mieli kokeilla heti. Laitoit tulemaan kivan haasteen :) Älä suotta ainakaan minun vuoksi hosu haasteen kanssa. Mietin tuossa, että sinun kakkusi kun oli oikein sitruunainen, niin minun juustokakkukupposet ovat vastaavasti reilun juustoisia. Yksi kupillinen on aika passeli annoskoko kerrallaan. Sen jälkeen teki vielä mieli lisää :)

      Poista

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...