28.9.2013

Paketointivinkki

Tein tällä viikolla pari yllätyslahjaa. Saajilla ei siis ollut mitään synttäriä tai nimipäivää juhlittavana, mutta löysin sattumalta heille sopivaa pientä annettavaa, joten halusin yllättää heidät.
 
 
Pakettien sisälle ja paketointiin olisi ihanaa laittaa vaikka mitä upeaa ja kaunista, mutta harva meistä voi käyttää mielin määrin rahaa ellei ole yhtä varakas kuin Roope Ankka. Siksi haluan jakaa vinkin paketointinauhasta.
 
 
Ihania lahjanauhoja myydään usein metreittäin, enkä raaski ostaa niitä kuin metrin tai kaksi harvakseltaan, mutta Eurokankaasta saa nyt nauhoja kohtuulliseen hintaan, joten päädyin ostamaan kertaheitolla 50 metriä puuvillanauhaa. Yhdessä rullassa on 25 metriä nauhaa, ja koko rulla maksaa vain 5,90 euroa. Yhdelle metrille kertyy aika vähän hintaa ja ainakin omaan makuuni nämä nauhat ovat oikein nättejä. Käytän nauhoja varmasti joulupaketteihinkin. Olikohan Ikean paperikaupassa mustaa tai valkoista lahjapaperia, niin tai punaista, ne näyttäisivät varmasti hyvältä näiden nauhojen kanssa. Mustavalkoisen nauhan kanssa sopii tarkemmin ajateltuna mikä vain väri.
 
 
Haluatko tietää, mitä pientä paketeissa oli?
 
Kummassakin paketissa oli muffinssivuokia, samanlaisia kuin nektariini-hasselpähkinämuffinsseissa, joita tein reilu kuukausi sitten. Yksi ihana ystävä sai pinkkejä vuokia ja toinen oransseja. Löysin vuokia huippuhyvällä tarjouksella: euro per paketti. Vuoat näet täältä.

1 kommentti:

  1. Kiitos ihanista oransseista muffinssivuoista - ne käytettiin tyttären 20 vuotis synttärijuhlissa suolaisten muffinssien koristeina.

    VastaaPoista

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...