Luonto
on siitä mahtava juttu, että sieltä saa läpi vuoden kaikenlaista
kivaa silmäniloa ja käytännön hyötyä niin sisustukseen kuin muuten vain
somistukseen unohtamatta luonnonantimia, joita voi jopa syödä. Parhaillaan pihlajanmarjatertut näyttävät aivan upeilta
samalla kun puissa on vielä vihreät lehdet. Ajattelin tänä syksynä keitellä pihlajanmarjoista hilloa taikka hyytelöä. En ole ennen tehnyt mitää syötävää näistä happamista marjoista, mutta nyt olen innostunut maistettuani tällä viikolla ravintolassa pihlajanmarja-omenahilloa, joka oli tavattoman hyvää.
Näissä kuvissa näkyy viime syksynä tekemäni kattaus, jossa käytin koristeena aronian oksia ja
servettirenkaan työtä hoiti juuttilanka. Pöytäliina vaikuttaa kattaukseen hyvin paljon. Jotenkin se liina tekee juhlavamman ilmeen, vaikka kaikki muu kattauksessa käytetty olisi aivan samaa.
Aurinkoista ja kaunista syysviikonloppua!
Kaunis ja ihanan syksyinen kattaus!
VastaaPoista