4.1.2014

DIY-kalenteri 2014

Tein minimalistisen seinäkalenterin etsittyäni netistä valmiita printattavia pohjia, ja suloisia kalentereita löysinkin, mutta niissä kaikissa viikko oli jaksotettu sunnuntaista maanantaihin ja halusin välttämättä viikon alkavan maanantaista. Niinpä puuhasin kalenterin itse.

Tee-se-itse -seinäkalenteri

Oikeat päivämäärät kalenteriini sain Calendar labsista. Sitten vain poistin ruudukot, värit ja viikonpäivät ja vaihdoin fontit mieleisekseni sekä asettelin kaiken Word-tiedostoon haluamallani tavalla.

Tulostin kalenterin tavallisille A4:lle, ja joka kuukaudelle on vielä tilaa erityisille muistiinpanoillekin. Pääosin aikataulutamme menot sähköisiin kalentereihin ja puhelimiin. Arkipyhät merkitsin valmiiksi joko vihreällä tai punaisella värillä ja ystävänpäivä sai ympärilleen jo sydämen.

minimalistinen seinäkalenteri 2014


Today's creative blogissa on lukuisia suloisia tulostettavia kalentereita, joissa viikko on jaksotettu sunnuntaista maanantaihin. Sieltä voi printata esimerkiksi tällaisen värikkään minikalenterin.

2 kommenttia:

  1. Joskus vielä tuommoisen tulostelen itsekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkoitat oman kalenterin tekemistä, niin suosittelen lämpimästi! Harkitsin lataavani oman kalenterini linkin tänne blogiin, mutta mietin, että on varmasti hauskinta valita omat fontit sun muut aivan itse, kunhan käyttää hetken aikaa näpertelyyn :) Kalenterista tulee juuri sellainen kuin itse tahtoo, voi vaikka laittaa kuviakin mukaan, eikä maksa oikein mitään :) Lopulta itsekin tulostin kaksi eri versiota, jossa vain kuukauden fontti poikkeaa toisistaan. Toisessa versiossa otsikoissa on vanhanajan konekirjoitusfontti. Jos tarkoitat tulostavasi tuolta linkin takaa valmiin kalenterin, niin pohjissa on tosiaan monenlaisia ihanuuksia, mutta en jaksanut poistua mukavuusalueeltani siinä viikonpäivien jaottelussa. Koettelen rajojani sitten muissa asioissa ;) Mukavaa viikonloppua!!

      Poista

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...