31.12.2013

Joulu ohi, hyvää uutta vuotta!


sädetikku

Vuoden viimeinen päivä on pitänyt jalkani liikkeessä aamusta alkaen, mutta pääsin nyt hetkeksi istahtamaan vatsa täynnä ruokaa, joten palaan vielä joulun kiireettömiin tunnelmiin. Jouluna oli herttaisen joutilaita päiviä ja akut ovat mukavasti latautuneet. Nyt on uutta virtaa tammikuulle ja ennen kaikkea upouuteen vuoteen!

Jos ja kun olet saanut joulusta jo kylliksesi, kannattanee skipata loput kuvat ja keskittyä tähän osioon:

Toivon sinulle
runsaasti rakkautta,
terveyttä, onnea ja pitkää iloa
vuodelle 2014!

vaaleanpunainen hyasinttiKeräilin joulukuusen jo pari päivää sitten pois kaatuilemasta lattialle. Ensin se kaatui kissan leikin vuoksi, jolloin hajosi kolme valkoista lasipalloa (juu harmitti, ne olivat lempipallojani) ja seuraavana päivänä kuusi kippasi aivan itsekseen. Käytin osan oksista kattaukseen, jossa mentiin joulun jälkimainingeissa, mutta kolmen päivän kinkkuputkesta siirryimme jo itse tehtyyn pizzaan. Marraskuun lopussa ostamani Amaryllis kasvatti sopivasti jouluksi vielä toisen uljaan kukkasen.Näitä Lauensteinin suklaita muistelen lämmöllä. Konvehtirasia oli se yksi ja ainoa itselleni ostama joululahja ja voidakseni herkutella suklaat tyytyväisin mielin, käärin lapsille paketteihin ikiomat hyvät suklaarasiat. Varasin suklaata myös Herra S:n tarpeisiin. Happy family.


 
 
 
Koristeet koossa. Tervetuloa tammikuu ja uusi vuosi!
 
 

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä konvehteja! Mistä tuo hillo on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips, ja ne olivat vähintään yhtä hyviä :P Hillo on nettikaupasta http://www.cillas.fi/. Siellä näyttää olevan alennusmyynti niin kuin monessa muussakin paikassa parhaillaan. Tuon jouluhillon lisäksi olen syönyt Vahen passion-kookoshilloa. Se on ihan mielettömän hyvää etenkin maustamattoman jogurtin kanssa, kenties parasta valmishilloa, jota olen syönyt.

      Poista

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...