11.10.2013

Tie ajatuksiin ja aisteihin


[näkö]

Onneksi jokaisessa vuodenajassa on jotain hyvää. Hullaannuin aamulla ja toistamiseen töiden jälkeen puista, joiden lehdet loistivat kilpaa auringon ja kirkkaan sinisen taivaan kanssa. Työpaikan pihalle päästyäni jopa palasin tielle napatakseni kännykällä kuvan pirtsakasta näkymästä, mutta kuva jäi ottamatta, kun kännykän energia ei riittänyt moisiin puuhiin. On mielettömän upeaa, kun suurin osa koivujen ja vaahteroiden lehdistä on vielä kiinni oksissaan ja osa näistä värikkäistä lehdistä värittää maata.

[maku]

Parhaillaan nautin Fazerin sinistä. Se, jos mikä, on niitä herkkuja, joista voi sanoa "yksinkertaisesti hyvää" ainakin toistaiseksi - mediassa tällä viikolla pelottelivat suklaan raaka-ainepulalla, kun kumi on tuottavampaa viljellä.

[kuulo]

Äänet ovat iso osa tunnelmaa. Kaiuttimista on illan mittaan kuulunut ainakin Laura Pausini, Elokuu, U2 ja Juju. Nyt soi Tie ajatuksiin Neljältä ruusulta.

[haju]

Ilmassa tuoksuu Partyliten Just Desserts -sarjan vaahtokarkki & piparminttu -kynttilät. Miten tuoksu voi olla niin herkullinen?

[tunto]

On lämmin. Onneksi. Sohva on pehmeä. Hyvä olla. Tasapainoaistikin pelittää.


Biisi on ehtinyt vaihtua. Nyt soi Molokon The time is now. Niin, ihan parasta aikaa.

Entäs lähitulevaisuus täällä blogin puolella?

Ajattelin tehdä pari Halloween-aiheista postausta, joista toinen on viimevuotisista lasten Halloween-kekkereistä ja toinen on tuoretta materiaalia leipomisen merkeissä. Yksi tai kaksikin tulevaa postausta liittyy puolestaan aiheeseen, josta voi saada vihiä uusimmasta Glorian ruoka&viini -lehdestä. Lisävihjeenä: En tarkoita lehden reseptin testaamista, vaikka voin toki siihenkin innostua.

Ihanaa viikonloppua sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...