23.4.2014

Food for Media

Pyörin tuntikausia pitkin Helsingin keskustaa, kun juuri tänään oli kaikin puolin mainio päivä käydä monessa ihanassa liikkeessä, joihin en ollut aikoihin ehtinyt. Heti aamutuimaan en kaupoissa vielä kiertänyt, vaan aloitin päivän piipahtamalla Food for media -tilaisuudessa, jonne toimittajia ja bloggaajia oli kutsuttu tutustumaan kevään ja kesän elintarvikeuutuuksiin. Tilaisuus oli meren äärellä, maineikkaassa Palacessa.


Kävin poimimassa netistä kuvat kolmesta inspiroivasta uutuustuotteesta. Täyteläisen hedelmäiseltä maistuva Nordqvistin Sommar-kahvi päätyy varmasti ostoskoriini, kun sitä tulee kauppoihin. Weetabix Banana maistuu nimensä mukaisesti hieman banaanille. Alkuperäinen tai tämä uusi Weetabix voisi soveltua käytettäväksi juustokakkujen pohjassa perinteisten Digestive- ja kaurakeksien sijaan, pitänee ihan kokeilla. Kuvakollaasin kolmas tuote on Roberts Berry Smoothie, johon marjat käytetään kokonaisina. Sokeroimattomat smoothiet sopivat mielestäni juomisen ohella kastikkeiksi, vaikkapa äsken mainitsemaani juustokakkuun.


Kotiin tultuani tein hieman välipalaa ja pääsin samalla testaamaan yhtä uutta tuotetta, jonka sain mukaani.


Annoksessa on pari desiä maustamatonta jogurttia, makeuttamatonta mysliä, kaksi viipaloitua mansikkaa ja vajaa teelusikallinen muscovadosiirappia. Yksinkertaisesti hyvää siis.

Muscovadosiirappi tulee kauppoihin ensi kuussa.


Monia muitakin kiinnostavia ja maukkaita tuotteita Food for Mediassa oli vieraanvaraisesti tarjolla. Kotiini toimitetaan paketillinen tilaisuudessa esiteltyjä uutuuksia, joten saatan kertoa herkuista toiste lisää, kun maistan niitä uudelleen.

Kuvakollaasin tuotekuvat: Akvamariini.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...