21.12.2013

Luukku 21: Karamelli seinälle


 


 
 
 
 
 
 
Maalasin murun huoneeseen viikko sitten uuden ilmeen. Tyttö tahtoi vaihtaa vaaleanvihreän seinän pinkkiin ja sudin samaa sävyä myös pöydän oviin, jotka olivat koivun väriset. Tytön valitseman sävyn nimi on makeasti Karamelli. Muut kolme seinää säilyivät paperinvalkoisina. Samalla vaihdoin värikkään verhon valkoisen verhon tilalle. Näin vähäisillä uudistuksilla huone näyttää aivan erilaiselta kuin ennen. Lopuksi petiin puhdasta vaaleanharmaata pellavaa ja huoneen joulusiivous oli siinä. Riittää, että lattialle näyttää vähän imuria.
 
Sängyn ja koulupöydän lisäksi huoneessa on harmaa nojatuoli, valkoinen sivupöytä, lasiovinen vitriinikaappi sekä kaksi valkoista vaatekaappia. Näin listattuna voi vaikuttaa, että huone olisi kovin suuri, mutta ei ole. Ei se silti ahdaskaan ole. Lattialla on Vallilan pyöreä, valko-harmaa-pinkki Kauris-matto.

2 kommenttia:

  1. Ihanan herkullinen väri! Ja kaunis on myös jouluisesti koristeltu oksa pöydällä, kiva idea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) On kyllä herkullinen, osuvasti nimetty väri! Meillä noita risuja tuntuu eksyvän vähän joka huoneeseen, mutta olohuoneen pitkät oksat saivat väistyä tänään pikkuisen joulukuusen tieltä.

      Poista

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...