17.12.2013

Luukku 17: Lahjapaketteja

Tänä vuonna yritän paketoida suurimman osan joululahjoista saajiensa mieltymysten mukaan sen sijaan, että olisin valinnut kaikkiin paketteihin yhtenäisen tyylin. Aloitin paketoinnin tänään muutamalla lahjalla, jotka on annettava jo ylihuomenna. Jokaisesta paketista tuli erilainen, vai mitä?


Tämän paketin saaja on erityisen mieltynyt oranssiin väriin. Lahjanaruna on valkoista villalankaa, jonka solmin kiinni nappiin.


Seuraavan paketin saa henkilö, joka kertoi koristelevansa kotinsa jouluna violetilla ja hopealla. Saajalla on pieniä koiria ja hän pitää leipomisesta.


Suurin paketti oli jokseenkin haastava kokonsa vuoksi, vaikka sisällä on helpon muotoinen pahvilaatikko, jossa vain yläosa on kuhmurainen. Suuri koko teki paketista tuhdin, joten lahjanauhan asemesta käytin hentoon rautalankaan kiinnitettyjä höyheniä saadakseni lahjalle kevyttä ilmettä. Pakettikortin virkaa hoitaa mustasta kontaktimuovista leikkaamani tähti, johon kirjoitin saajan nimen liitutaulutussilla. Paketin värit, paperin kuviot ja höyhenet sopivat mielestäni tämän lahjan saajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...