21.2.2014

Vaaleanpunainen kalenteri

Hyväntuulinen postinjakaja toi päivän postit kotiovelle saakka, koska kirjeiden ohella tuli pahvirulla, joka ei olisi laatikkoon mahtunut. Olin sopivasti kotona lomapäivää viettämässä, vielä yöpaitaan pukeutuneena ja odottelemassa, josko koko yön vaivannut päänsärky hellittäisi. Ovelle ehdittyäni jakaja oli jo menossa autoonsa, mutta oli silti jättänyt postit oven viereen. Hän kai päätteli pihalla seisovasta autosta, että joku aikuinen olisi kotosalla. Omalta autoltaan hän huikkasi: "Toin postit perille, kun voitetaan tänään!" Mies mahtoi tarkoittaa Suomi-Ruotsi -jääkiekko-ottelua ja koitti samalla palvella hyvin ja kiirehtiä saadakseen työnsä tehtyä ennen ottelun alkamista. On mahtavaa kohdata työn iloa ja saada samalla hyvää palvelua! Innostuneet ja osaavat työntekijät kulkevat käsi kädessä yrityksen menestyksen kanssa. Pahvirulla puolestaan teki minut iloiseksi, sillä sieltä paljastui Dekoron kilpailusta voittamani kalenterijuliste. Vaaleanpunainen söpöläinen on snug.studion käsialaa.


Omasta takaa löytyi sopivan kokoinen kehys, johon juliste heti pääsi. Tosin mustareunainen kehys sopisi julisteeseen paremmin. Juliste on nyt tv-tasolla, mutta luulenpa, että se päätyy eteisen seinälle.Kiitos Decoro!

2 kommenttia:

  1. Voi että sinulla on ihana blogi ja kaunis koti! Tämä oli ensimmäinen vierailu blogissasi, mutta ei taatusti viimeinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tässähän melkein punastuu :) Kiitos kauniista sanoistasi ja tervetuloa uudelleen! :)

      Poista

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...