6.7.2013

Tiirinkosken Tehtaan blogi-ilta

Pääsin osallistumaan ensimmäistä kertaa blogi-iltaan ja samalla se tarkoitti tutustumista moneen konkaribloggaajaan ja ihka ensimmäistä visiittiäni Hämeenlinnaan Tiirinkosken Tehtaalle, jossa iltaa vietettiin. Yksi osallistujista esitteli itsensä vihreäksi bloggaajaksi, koska hän on blogannut vasta vuoden. Voi apua, "vasta" vuoden, ja minä siellä, kuukauden ikäisen blogitaipaleeni kanssa! No, aika korjaa asian.

Oli riemastuttavaa tutustua muihin bloggaajiin ja sivistyä kuulemalla lukemattomista blogeistakin. Esimerkiksi niinkin upea blogi kuin Voikukkapelto on mennyt minulta ohi. Blogi on palkittu kahtena vuonna peräkkäin puutarhablogien parhaimmistona. Oli siellä sisustusalan ammattilaisia yrittäjästä toimittajaankin.


Tiirinkosken Tehtaan uniikki torkkupeitto on käsittämättömän kaunis. Hieno oivallus painaa kuvio taljan toiselle puolelle ja kaiken lisäksi kuviointi on todella hieno. Rouva Jones kyseli blogissaan tovi sitten oman nettisisustuskauppansa ihaninta tuotetta. Monessa vastauksessa (ellei peräti suurimmassa osassa) näytti lukevan Tiirinkosken torkkupeitto. Onnistunut tuote!Hämeenlinna on osunut matkakohteekseni yhden käden sormin laskettavat kerrat, vaikka kaupunki vaikuttaa kaikin puolin viehättävältä. Yksi kerroista oli vuoden 2007 asuntomessut kauniine taloineen. Sääilmiö nimeltä sade on sisältynyt jokaisella kerralla Hämeenlinnan reissuun, mutta kertaakaan sade ei ole mitenkään olennaisesti haitannut.

Kiitos mukavasta illasta tehtaan tytöt, Kati ja Nina!

 
Tiirinkosken Tehtaalla on myynnissä sisustustavaroita ja huonekaluja moneen makuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...