12.6.2013

Chillausjuomat IN

Alkoholittomat rentoutumisjuomat ovat nyt trendikästä Amerikassa, kerrotaan tänään julkaistussa Markkinointi&Mainonta -lehden jutussa "Vapiskaa energiajuomat, uusin trendi Amerikassa on chillausjuoma". Siis ihanan tervettä! Vai onko sittenkään? Chillausjuomina myydään Komaa (ei kannata kysyä minulta, mitä se on) ja ties mitä brändättyä juomaa.

Hyvää tässä chillailujuomatrendissä on vähintään se chillailu eli rento oleilu. Tällä maapallolla on jo aivan tarpeeksi sitä, että ihmiset vaativat itseltään ja toisiltaan aina vain enemmän ja enemmän töissä ja vapaalla, mistä ei hyvää seuraa. Ihmiset eivät ole koneita, eivätkä koneetkaan huoltamatta kestä. Välillä on voitava ottaa rennosti ja ladata akkuja.

Minun chillailujuomani on tee, oli se trendikästä taikka ei. Etenkin talvi-iltoina maistuu niin vihreä kuin valkoinen tee tai kamomilla. Päivällä saatan juoda mustaa teetä. Tuorein löytöni on australialainen Vintage Teas, johon ihastuin ensisilmäykseltä. Teet on pakattu somiin pyramidipaketteihin, yksi pussi pyramidia kohden, ja jokaisella maulla on oma värinsä ja kuviointinsa.


Mikä näistä on suosikkisi? Maistuisiko kupillinen merry berryä?

"It's not just a cup of tea. It's a cup of life." - Vintage Teas


Omassa kupissani on tällä kertaa jasmiinilla höystettyä valkoista teetä.

 
Kyllä minulle kahvikin maistuu, ja hyvin maistuukin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...