2.6.2013

10 hyvää syytä kertoa Anton & Antonista

Kerroin aiemmin Food Sightseeing -herkuttelukierroksesta. Yksi kierroksen kohteista oli ruokakauppa Anton & Anton. Paikasta on kirjoitettu ja sitä on varmaan esitelty blogissa jos toisessa, mutta voiko siitä liikaa kirjoittaa? Ei minun mielestäni. On ainakin kymmenen hyvää syytä kertoa kaupasta myös täällä Design & Desserts -sivuilla.

 
1. Kauppa näyttää mielettömän hyvältä.
 
2. Myytävät tuotteet näyttävät hyviltä.
 
3. Sieltä saa tuotteita, joita ei myydä ihan joka marketissa.
 
 
4. Kauppa on pieni.
 
Kuka tykkää kiertää hehtaarimarketeissa? En ainakaan minä, vaikka sitä usein teenkin.

5. Sieltä saa luomulihaa. (sorry, ei lihakuvaa)
 
Luomulihassa on makua, luomutuotannon eduista puhumattakaan. Niin sanottu tavallinen liha ei maistu oikein miltään ilman mausteita.
 
6. Iloinen myymäläpäällikkö Hanna.
 
Eikä siinä vielä kaikki. Hannalla on ammattilaiskokin tausta ja hän pitää ruokablogia. Aivan varmasti häneltä saa myös asiantuntevat vinkit kotikokkailuun, jos neuvoja kaipaa. Jotkut toiset kaupat hoitavat asian niin, että voi klikkailla reseptejä koneelta. Tämän kuudennen kohdan olisi voinut nimetä myös henkilökohtaiseksi palveluksi.
 
7. Tuoreita tuotteita.
 
 
8. Tarinat.
 
Tämä kauppa houkuttelee tarinoihin. Ensikosketukseni Anton & Antoniin oli, kun sain ystävänpäivälahjaksi täältä hankittua lettujauhoa ja mansikkahilloa. Sitä ennen olin vain lukenut ja kuullut liikkeestä.
 
Tällä viikolla kaupassa käydessäni sain kuulla seuralaiseltani tarinan, miten vuosia sitten Australiassa laitettiin Lemon Curdia ja pehmeää juustoa vaalean leivän väliin. Hän innostui nähdessään purkin kädessäni kassalla, ja kipaisi hakemaan samanlaisen itselleenkin. Great taste gold 2011 -tarran perusteella tämä on ensiluokkaista herkkua, namskis!
 
9. Kivijalkakauppojen olemassaolo.
 
10. Äitini lisäksi on varmasti muitakin, jotka eivät ole tässä kaupassa vielä käyneet, joten antaa hyvän kiertää.
 
Haluatko lisätä vielä 11:nnen hyvän syyn taikka useammankin? Entä, mitä muita positiivisesti sykähdyttäviä ruokakauppoja meillä täällä Suomessa on, varsinkin Helsingin ulkopuolella? Kesälomalla on oiva mahdollisuus tutustua uusiin paikkoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...