27.11.2013

DIY-joulukalenteri

Joulu on muistamisen aikaa! Niinpä halusimme ilahduttaa teitä ihania lukijoita Kohta kotona -blogin Neelan kanssa. Suunnittelimme yhdessä teille lahjaksi 24 mustavalkoista numeroilla kuvitettua sivua. Voit tulostaa ja käyttää niitä DIY-joulukalenteriin, pieniin syntymäpäiväpaketteihin ja muuhun askarteluun - kuten haluat!

tulostettavia numeropapereita

Täältä voit nähdä ja tulostaa kaikki parittomat luvut 1 - 23 ja vastaavasti Neelan blogista löytyvät hänen suunnittelemansa parilliset numerot 24:een saakka. (tästä Neelalle, kliks) Tavoitteemme oli saada aikaan jokaiselle numerolle aivan oma ulkoasunsa. Paperit on tarkoitettu ei-kaupalliseen käyttöön ja jos linkität tiedostoa tai sivua eteen päin, arvostan sitä, että tämä alkuperäinen lähde näkyy mukana.

Toivottavasti näistä numeropapereista on sinulle iloa!

Pienten lahjalaatikoiden taitteluohjeita

Lähiaikoina julkaisen pari pienen laatikon taitteluohjetta. Yksi tulee olemaan neliömäisen laatikon ohje, kun olen saanut kuvattua kokoamisen riittävän yksityiskohtaisesti. Laatikkoon tarvitaan vain paperia ja sakset. Toinen ohje tulee kolmiomaiseen boksiin, johon liitän mukaan tulostettavan kaavan. Kaavaa on kaikkein näppärintä käyttää, kun toiselle puolelle paperia tulostaa kuvion ja toiselle leikkauskaavan.

Tee se itse joulukalenteri

Kohta kotona -blogiin on tulossa ainakin pyramidin ohje. Kaunis pyramidi on aivan helppo tehdä. Liimaakaan ei tarvita, ellet nimenomaan halua tehdä siitä umpinaista koristetta. Tuo 7-paperi on yksi suosikeistani ehkä siksikin, että kuvio on pallomaisuudessaan ihan muuta kuin pelkkiä seiskan väkäsiä.

lahjapyramidi

Kaikkiin tässä postauksessa näkyviin laatikoihin on käytetty tavallista valkoista A4-tulostuspaperia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...