11.1.2015

Oivallista katsoa ja käyttää


Marimekon Oiva-astiat kuuluvat lempiastioihini. Pidän etenkin mustavalkoisista astioista, mutta olen minä muihinkin väreihin mieltynyt. Astioiden miellyttävä ulkonäkö ei luonnollisestikaan yksin riitä tullakseen lempiastiaksi, vaan niiden on myös oltava toimivia muotoilultaan ja kestettävä käyttöä. Oiva-astioiden muotoilu toimii erinomaisesti ja samalla ne näyttävät mielettömän hyvältä.

Syksyllä Oiva-sarja täydentyi syvillä lautasilla. Odottamalla odotin, milloin ne tulevat myyntiin, kun olin nähnyt ne ennakkoon kuvina. Tästä tuleekin mieleen, että oletkohan sinä kohdannut jonkinasteisia ongelmia joidenkin syvien lautasten asettumisessa tiskikoneeseen? Minulle on hieman hankalaa saada osa syvistä lautasista asettumaan tiskikoneeseen. Tarkoitan, että lautaset vievät herkästi turhan paljon tilaa. Nämä Marimekon lautaset sujahtavat oikein oivallisesti koneeseen.


 
Olinkohan täällä blogissa vielä kertonutkaan, että opettelin juomaan espressoa sellaisenaan, ihan mustana, Marimekon espressokuppien vuoksi. Kupit ovat kauneimmat espressokupit, jotka tiedän.
 

 
 
 
Yhdistelen usein Marimekon astioita esimerkiksi Iittalan Teema-sarjaan, kuten yllä Kuusikossa-muki, punainen Teema-lautanen ja Arabian Tuike-posliinilusikka. Alla puolestaan Marimekon tarjoilulautanen ja leivoslapio Tigeristä.
 
 
Oivallista sunnuntaita!
 
Ylin kuva: Marimekon mediapankki

2 kommenttia:

Kiva, kun kirjoitit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...